Du kan bli coachet hjemme på treningsstudioet av din PT, eller du kan investere i coaching med verdenskjente idrettscoacher. Kjendisene hyller dem, og du kan også la deg motivere av kjente coacher som Luis Enrique og Lars Lagerbäck.

Coacher i idrettsverdenen

Vi alle kjenner til navn som Knut Rockne og Timothy Gallwey. Nordmannen og fotballtreneren Rockne var en pioner innen den tidlige idrettscoachingen, mens tennistreneren Gallwey sørget for gjennombruddet innen coaching i idrett, ledelse, næringsliv og livsveiledning. Ifølge Gallwey var beherskelsen av det indre, mentale spillet en viktig rolle for å lykkes på tennisbanen. Coaching var tilknyttet idretten og utøvelsen av de praktiske ferdighetene.Camp Nou, hjemmebanen til fotballklubben FC Barcelona

Det er faktisk flere coacher innen idrett enn det er i psykologi i det norske kongeriket. Ønsker du å la deg motivere til toppen av stjerneidrettscoachene og oppfylle PT-drømmen, kan du la deg inspirere av FC Barcelonas hovedtrener Luis Enrique og komme deg til høyden. Han har tidligere spilt for Spania i flere posisjoner på banen, scoret mange mål på klubb- og landslagsnivå. Derfor kan du stole på at Enrique legger opp treningen slik at du kan oppfylle ditt potensiale på banen.

Lars Lagerbäck, kjent som Islands landslagstrener, kunne smile godt under EM 2016 da Island slo det engelske fotballlaget ut av spillet. Med England ute av spill har Lagerbäck coachet guttene sine på det islandske fotballaget til å skape historie under EM 2016. Lagerbäck har ikke bare ført EMs minste fotballag til finaleuka der de møter arrangøren selv, men han var også en populær mann ved det islandske presidentvalget i 2016.

Ønsker du å la deg bli coachet som de største TV-stjernene, finner du svensken Gunnar Peterson i Hollywood. Han har blant annet trent opp Khloé Kardashians flotte figur med vekter, tunge hoppetau og dynamiske lounges.