Som med alle store prosjekter krever det å starte eget treningsstudio nøye planlegging, for eksempel hva slags treningsapparater som skal være i lokalene. Casallpro.no er blant de beste leverandørene på markedet, og du kan enkelt besøke deres hjemmeside ved å følge linken.

Det trengs også godt med startkapital siden det tar tid før inntektene kommer inn, og det er lurt å ha litt mer enn beregnet siden uforutsette ting kan dukke opp. Vær også veldig nøye med hvilket lokale du skal ta i bruk, da faktorer som beliggenhet og hyre spiller stor rolle. Det gjelder nemlig å finne et kompromiss for hvor attraktivt treningssenteret ditt ligger plassert, siden god beliggenhet betyr flere kunder, men også høyere leie.

Du må også la folk få vite om treningssenteret ditt, og sosiale medier er da gull verdt og koster langt mindre enn reklamer på TV. Du kan få mange kunder med gode starttilbud, for når kundene har blitt tilfredse med senteret ditt er det stor sjanse for at de vil bli der etter at tilbudene har gått ut. Det er også mye mer kostbart å skaffe seg nye kunder enn å beholde de gamle, siden du blant annet tjener mindre på gode åpningstilbud.

 

Bli en god leder ved å være en inspirasjon for ansatte og kunder

Entusiasme smitter, og for deg som har et treningssenter med personlige trenere gjelder det å ha ivrige trenere. Når du ser etter personlige trenere til senteret ditt bør det være folk som selv er veldig gode eksempler, og som gjør at kundene får lyst til å trene enda mer når de ser det glade ansiktet til trenerne sine.

Personlige trenere bør naturligvis også ta hensyn til at alle er individer, og den treningsmetoden de selv foretrekker behøver ikke være den som funker best for kunden. Det gjelder å sette seg inn i situasjonen til kunden og være en god lytter. Jo mer man vet om kunden, jo lettere vil det være å sette opp et treningsprogram som fungerer godt.

Det rette kostholdet er også nødvendig for å bli sunnere, så personlige trenere bør derfor også vite en del om ernæring og kosthold.