Personlig trener hjelper kvinnerDu kan få skreddersydd ditt treningsopplegg hos en av de mange personlige trenerne der ute. Gjør det via ditt treningssenter eller hos selvstendige trenere, eller kanskje du skal være med på et treningsopplegg som en bootcamp i utlandet?

Personlige coacher innen trening bare vokser mer og mer, og er i dag definert som det raskest voksende helserelaterte yrket i verden. Sett deg opp på PT-time og gi deg selv helsebringende trening og fysisk aktivitet. Husk også å holde kostholdet stabilt, da det også henger godt sammen med helsa vår. Finn også forskjellige treningsmuligheter og helsebringende tiltak rundt om i verden. Dra på yogaretreat på Bali eller tren med din mediyogainstruktør hver uke.

Helsebringende coaching

I dagens samfunn er det mange som er utfordret med stress. Vi påvirkes av tidsklemma og ukunnskap som påvirker vår lyst, kapasitet og evne til å forlate sofaen og gå på treningsstudioet. Flere synes det er lettere å gjennomføre trening hvis de har noen de må rapportere til og som forteller dem hva de bør gjøre for å få mest utbytte av tiden de investerer i trening. Å ha en treningscoach er et tilbud mange benytter seg av for å oppleve en bedre hverdag.

Vitenskapelig sett er trening noe vi må repetere og utfordre oss selv i. Å motta hjelp av en fagperson blir mer og mer vanlig. Selv om du har mye kunnskap om trening, så trenger selv personlig trenere trenere. Å lære av hverandre med faglig påfyll og alternative innfallsvinkler gir et deilig boost i hverdagen og enda bedre resultater.

Studier viser at treningseffekten øker en halv gang når du trener sammen med en PT eller en venn som motiverer deg til toppen. Kast søppelmaten og invester heller i en PT-time til deg og helsa di.